Dé kinderkeuken voor jouw huishoek op school!

Een waar meesterwerk op miniatuurschaal dat de essentie van een echte keuken tot leven brengt!

Speelplezier in de huishoek

met de complete kinderkeuken

Van oven tot inductieplaat, deze keuken heeft het allemaal. Je kunt de was doen, een pizza in de oven bakken, de afwas doen en ook al je voorraad opruimen in de laden en koelkast. De keuken beschikt ook over genoeg echte laden voor bestek, kastjes om alles keurig in op te bergen en een ruim werkblad waarop je eten kunt voorbereiden, snijden en meer. Deze keuken wordt gemaakt van hoogwaardige materialen en gaat daardoor vele jaren mee.

Echte-wereld-ervaring

Het gebruik van authentieke pannen, keukengerei en servies in de kinderkeuken bevordert de ontwikkeling van rollenspel en rolhandelingen. Spelen met materialen uit de echte wereld vergroot de betrokkenheid en stimuleert serieus spel.

Leerbehoeften van jonge kinderen

Door handelingen en situaties uit de ‘volwassen wereld’ na te bootsen, leren jonge kinderen de wereld beter te begrijpen en krijgen ze er meer grip op.

Taalontwikkeling

Versterk de taalvaardigheid van kleuters met de kinderkeuken! Bespreek ingrediënten, benoem keukengerei en geniet samen van speelse thema’s.

Leerbehoeften van jonge kinderen

Door handelingen en situaties uit de ‘volwassen wereld’ na te bootsen, leren jonge kinderen de wereld beter te begrijpen en krijgen ze er meer grip op.

De huishoek

Een keuken is onmisbaar in een rijke huishoek. Deze keuken kan vrij in de ruimte worden geplaatst, waardoor de achterkant speelbaar wordt. Met kurk, een magnetisch whiteboard of een krijtbord kun je alle kanten op.

Enthousiast geworden? Download direct de folder.

Laat je inspireren

Onze kinderkeuken is ontworpen met oog voor detail. De grote pitten zijn bijvoorbeeld perfect voor het gebruik van echte pannen. Hierdoor kunnen kleine chef-koks hun kookkunsten ontwikkelen en zich een echt chef voelen. De keuken beschikt ook over echte laden voor bestek, kastjes om alles keurig in op te bergen en een ruim werkblad waarop je eten kunt voorbereiding, snijden en meer. Foto’s van het type ‘Home sweet home’ volgen spoedig.

Ga naar onze Instagram voor meer inspiratie.

Wil je deze keuken bestellen?
Vraag een offerte aan.

Vul eenvoudig het online formulier in en we bespreken alle mogelijkheden met je door. We hebben het BRIN-nummer van je school en de adresgegevens nodig. Vervolgens ontvang je van ons een op maat gemaakte offerte.